cursuri de calificare

Centrul de formare profesionala Eurodeal organizeaza cursuri de calificare in meseria de instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, un program de formare autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu recunoastere nationala si internationala.

Daca sunteti interesat sa deveniti instalator de instalatii tehnico-sanitare sau doriti sa va perfectionati competentele in domeniu, acest curs de calificare poate fi solutia ideala pentru dumneavoastra. Cursul este proiectat pentru a va pregati pentru cerintele actuale si viitoare ale pietei muncii in acest domeniu, oferindu-va abilitatile si cunostintele necesare pentru a va dezvolta o cariera de succes in domeniul instalatiilor tehnico-sanitare.

Cursul de instalator instalatii tehnico-sanitare este sustinut de specialisti experimentati si calificati, care va vor ajuta sa invatati toate aspectele tehnice si practice ale domeniului, inclusiv concepte si principii fundamentale ale instalatiilor sanitare, cum ar fi instalatia de apa si canalizare, instalatia de incalzire.

In plus, vei invata despre normele de securitate si sanatate in munca, despre protectia mediului si despre alte aspecte legate de domeniul instalatiilor tehnico-sanitare. La finalul cursului, veti primi un certificat de calificare care va atesta competentele dvs. si va va ajuta sa obtineti un loc de munca in acest domeniu.

Cursurile de instalator instalatii tehnico-sanitare de la Eurodeal sunt concepute pentru a va ajuta sa va dezvoltati cariera si sa va imbunatatiti nivelul de expertiza. Cu un curriculum complet, personal calificat si o recunoastere nationala si internationala, acest program de formare poate fi solutia perfecta pentru a va indeplini obiectivele de cariera in domeniul instalatiilor tehnico-sanitare.

Daca sunteti interesat sa va dezvoltati abilitatile si competentele in domeniul instalatiilor tehnico-sanitare, cursurile de la Eurodeal va pot ajuta sa realizati acest lucru.

Afla mai multe detalii pe: https://cursuridecalificare.ro/ sau la telefon 021 255 52 7

Sending
User Review
5 (2 votes)