Printre numeroasele sisteme pe care le găsim într-o locuință precum și în diverse alte spatii de locuit sau de lucru se numără și cele de gaze naturale. Această resursă este esențială pentru instalațiile de încălzire sau pentru gătit, în bucătării. Deși, în zilele noastre, multe echipamente pe gaz au fost sau sunt încetul cu încetul înlocuite cu cele electrice, există însă numeroase persoane care le preferă pe cele clasice sau, pur și simplu, nu își permit să facă încă trecerea de la gaz la electric.

 

Cum știi dacă furnizorul de gaze este bun sau nu?

 

În obținerea unei eficiențe cât mai mari, este important să avem un furnizor de gaze naturale bun. Asta înseamnă să ne ofere și produse și servicii de calitate, prețuri corecte, dar și suport tehnic atunci când este nevoie. De asemenea, mulți clienți iau în considerare și impactul pe care acești furnizori îl au asupra mediului înconjurător. Se pune din ce în ce mai mult accentul pe „verde” și pe minimizarea efectelor negative.

 

La fel de important este că un furnizor să fie licențiat de ANRE, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei. Aceste licențe asigură consumatorii că au de-a face cu un furnizor bun, care operează în mod legal.

 

Care este intervenția ta directă pentru a completa activitatea furnizorului de gaze?

 

Primul pas, însă, în obținerea unui sistem eficient de gaze naturale, este realizarea unei instalații bune. Aici intervin înainte de toate firmele care se ocupă de realizarea de foraje, puțuri și canalizare. Există în acest sens diverse platforme online prin care un client poate găsi rapid o firmă profesionistă care să se ocupe de începerea acestor lucrări, ulterior furnizorul de gaze naturale poate demara lucrările de instalare și punere în funcțiune a instalației. Printre aceste platforme se găsește și euforaje.ro, în cadrul căreia se pot găsi pe județe sau după alte criterii, cele mai bune firme din acest domeniu de la noi din țară.

 

În ceea ce privește furnizorii de gaze naturale, o alegere foarte bună pentru cei care doresc un sistem modern și posibilitatea de a îmbina clasicul cu modernul, este Nova. Ei se află pe piața de la noi din țară de peste 10 ani și operează atât în furnizarea de gaze naturale, cât și de energie electrică. Dispun, astfel, de două parcuri fotovoltaice moderne și eficiente, cu o producție anuală de 9 MW.

 

Nova are una dintre cele mai bune etichete energetice verzi, ceea ce înseamnă că producția lor are un impact negativ foarte mic asupra mediului înconjurător. De altfel, le oferă clienților numeroase avantaje, în special la trecerea de la un alt furnizor la ei, precum pachetul Nova 12, prin care prețul lunar este fix, timp de12 luni la gaze naturale, și 6 luni la energie electrică, pentru clienții casnici noi.

 

Nova Power & Gas are oferte gaze naturale, dar și oferte energie electrică atât pentru clienții casnici, cât și pentru afaceri. În ambele cazuri, trecerea de la un alt furnizor la Nova sau alegerea lor că prim furnizor se face foarte ușor și foarte rapid.

 

Un mare avantaj al acestui furnizor este transparența informațiilor. Datorită aplicației mobile la care toți clienții au acces, se poate vizualiza consumul lunar, se poate transmite indexul de consum și se pot plăti facturile curente.

Sending
User Review
0 (0 votes)