Aici gasiti informatii despre cum adaug o firma de foraj in portalul EUForaje.ro

1. Creați un cont

 

creare cont utilizator pentru firma de forajeCrearea unui cont si adaugarea unei firme de foraje pe EuForaje.ro este ușora. Tot ce Trebuie sa faceti este sa apasati butonul “Adauga o firma de foraj”. Acesta se afla si in parte de jos a primei pagini. Apoi urmati instructiunile de acolo.

Pentru a adauga o firma de foraje in acest portal, acesta trebuie să aibă un istoric pe piata de foraje din Romania. NU Oricine isi poate adauga firma de foraj pe portalul EuForaje.ro.

Suna acum si afla cum poti adauga afacerea ta din domeniul forajelor 0773973955

Firmele de foraje, sunt atent selectate astfel in cat utilizatorii nostri să aibă cea mai buna experienta in ceeace priveste executia lucrarilor de foraje. Contul de utilizator se creaza automat cand Adaugi firma. Incearcati si dumneavoastra acum !

Adauga o firma de foraj

2. Adaugarea Firmei

listarea firmei de foraj

Cum spuneam Adaugarea firmei este foarte usoara: Ai de completat un formular in care vei introduce datele de contact ale firmei tale cum ar fii adresa de mail, telefonul si denumirea firmei.

Apoi poti pune o scurta descriere a firmei. In acea descriere este important sa mentionezi cateva date generale despre firma ta, ce tipuri de lucrari executa firma si in ce zone ale tarii se poate deplasa pentru lucrari de foraje.

Daca doresti poti sa vorbesti despre cateva lucrari executate care sunt reprezentative.
Asta va ajuta potentialii clienti sa sa isi dea seama daca firma ta este potrivita pentru ei.
In plus poti aduga un filmulet de prezentare a firmei (foarte simplu – trebiuie doar sa intoduci link-ul din Youtube) si o galerie de imagini

3. Cum primesti noi Clienti

Este important sa ai in prezentarea filmei un filmulet si cateva poze si datele tale de contact dar si sa explici prin ce se deosebeste firma ta de alte firme de foraje puturi.
De restul ne ocupam noi. Portalul EuForaje.ro atrage zilnic cateva sute de oameni care sunt interesati de foraje, dintre care o mare parte vor vedea prezentarea firmei tale.
Acesti te pot contacta direct, printr-un formular de contact, la adresa de e-mail introdusa de tine, sau pot suna direct pe numarul firmei pentru a cere o oferta.
Numerele de telefon din site-ul nostru se pot apela direct de pe mobil sau tableta doar apasand pe ele.
In plus tu poti face Prezentarea firmei tale mai vizibila distribuind-o pe retelele de socializare.

Adauga o firma de foraj acum si noi iti vom face telefonul sa sune! Adauga o firma de foraj

Sending
User Review
0 (0 votes)