Luați-vă un moment și imaginați-vă un scenariu în care vă aflați în bucătărie pregătind cina. Deschideți robinetul și apa care iese este tulbure și galbenă.
Evident, nu doriți să gătiți mâncarea și apoi să vă serviți familia cu această apă murdară, așa că încercați să curățați conductele lăsând robinetul să curgă.

După un minut sau două de funcționare a apei, apa tulbure nu a dispărut și vă dați seama că aveți o problemă cu apa din fântână.

Începeți să apelați la un tehnician de reparații și service pentru puțuri de apă din portalul Euforaje.ro pentru a vă explica problema.

Tehnicianul spune că poate efectua o inspecție pentru a găsi problema. Sunteți de acord cu o programare, programați consultația și apoi sunați pentru mâncare chinezească la pachet pe care o veti servi din seturi de farfurii sau boluri de servire preferate pentru că, să recunoaștem, nu gătiți cu acea apă murdară.

În timp ce așteptați mâncarea la pachet, începeți să vă gândiți…
“Cum va găsi inspectorul o problemă într-un puț cu o lățime de 10 cm și o adâncime de peste 30 de metri?”.
Răspunsul este simplu: prin efectuarea unei inspecții video multumita camerelor video subacvatice si a placilor video.

Ce este o inspecție video a puțului de apa?

Inspecția subacvatică a puțurilor de apă și a sondelor. Placa video. Camere de luat vederi pentru puturi ade apa

O inspecție video a puțurilor de apă este un proces prin care se atașează un sistem de monitorizare su camere video dotate cu placi video de ultimă generație, rezistent la apă, la un stâlp extensibil. Acest lucru îi permite inspectorului să vadă zone care, din punct de vedere fizic, nu pot fi vizualizate de ochiul uman multumita unor televizoare online ce ajut tehnicienii in timp real sa observe chiar si cele mai mici imperfectiuni din nteriorul putuui de apa forat. O inspecție video poate fi vizualizată chiar și la mii de metri sub suprafața pământului, sub apă și chiar și prin ulei și resturi libere.

Cum funcționează inspecția video a puțurilor de apă?

Prin atașarea unei camere la un cablu și prin coborârea lentă a camerei în puț, echipa de inspecție poate obține o vizualizare precisă, în timp real și de aproape a puțului și a conținutului acestuia multumita acelor televizoare online conectate ce ofera imagini de inalta rezolutie. Camera are un mecanism de lumină care iluminează zona, ajutând la crearea unei imagini și a unui videoclip clar al zonei înconjurătoare.

Care sunt avantajele unei inspecții video a puțului?

Există numeroase beneficii ale utilizării unui dispozitiv de înregistrare video pentru a inspecta un puț de apă.

Unele dintre aceste beneficii includ:

  • Determinarea integrității carcasei puțului;
  • Găsiți orice obstrucții sau deteriorări ale carcasei puțului;
  • Localizați și analizați intervalele de apă subterană;
  • Observarea contaminării precum depozite de apă de suprafață, toxicitate si lichide neapoase;
  • Examinarea puțurilor care nu au înregistrări de construcție;
  • Determinarea posibilității existenței unui puț uscat.

Vă confruntați cu o calitate slabă a apei din puț?

Calitatea apei este importantă pentru sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră. De aceea, profesioniștii de la Euforaje.ro sunt disponibili pentru inspecția și repararea fântânilor de apă.

Dacă vă confruntați cu un puț uscat, o calitate slabă a apei sau dacă puțul dumneavoastră este deteriorat, asigurați-vă că sunați la numerele de telefon afisate sau completați formularul de contact online pentru a primi o inspecție video a puțului de la profesioniști cărora le pasă.

Peste 2500 de oferte la placi video prea bune sa la ratezi doar pe Etoc.ro

ofertele de camere video si placi video pe etoc.ro

Acest videoclip explică ce sunt inspecțiile forajelor

Apa este unul dintre cele mai importante elemente ale noastre, care este pompată din sol prin intermediul puțurilor. Puțurile și puțurile de monitorizare a apelor subterane sunt conducte verticale, umplute cu apă, care sunt cu siguranță supuse și ele proceselor de îmbătrânire. În timp, acest lucru determină o reducere a capacității de pompare din cauza depunerilor sedimentare.

Pentru a restabili capacitatea de pompare, puțurile (fantele de filtrare și pietrișul de filtrare) pot fi curățate, respectiv regenerate. O inspecție optică ajută la găsirea metodei adecvate de regenerare. Alte motive pentru o inspecție a puțului ar putea fi necesitatea unei inspecții de garanție sau daunele cauzate de trăsnete sau mișcări ale solului.

Camerele moderne pentru foraje nu numai că trebuie să fie foarte rezistente la presiune (până la 50 de bari), dar trebuie să furnizeze fotografii și videoclipuri de înaltă calitate din diverse puncte de vedere și să fie echipate cu diverse instrumente de măsurare.

Acest videoclip face parte dintr-o serie de videoclipuri tehnice privind modul în care se pot asigura rezultate optime în dezvoltarea surselor de alimentare cu apă. Acest videoclip explică ce sunt inspecțiile forajelor, de ce, când și cum se efectuează acestea.

Sending
User Review
5 (1 vote)