Cum si mai ales cui poate fi de ajutor acest site de foraje?

Platforma Euforaje.ro va ajuta sa gasiti usor gasesti usor firme de foraje putiri apa. Acest poriect a fost creat pentru a pune la dispozitia utilizatorilor o baza de date actualizata constant firmele serioase din Romania care executa foraje puturi apa, foraje pentru pompe de caldura, subtraversari prin foraje orizontale si studii geotehnice, avand in acelas timp rolul de a livra informatii utile din acest domeniu.

Am creat Euforaje.ro cu gandul la nevoile clientilor, mizand pe dezvoltarea continua a infrastructurii din Romania si pe simplificarea modului de identificare a celor mai bune firme care sa execute aceste lucrari. Activam intr-o piata in care concurenta este acerba, dar acest lucru ne-a facut sa fim mai buni, sa cautam tot timpul sa ne auto-depasim si sa construim in mediul on-line o platforma capabila sa raspunda pietei de foraje.” a declarat unul dintre dezvoltatorii platformei www.Euforaje.ro.

Fie ca aveti nevoie de materiale pentru foraje sau aveti nevoie de o firma care sa execute lucrarile de forare, este important sa aveti acces la informatie. Nu este necesar sa cunoasteti foarte multe specificatii tehnice cu privire la forajul pe care urmeaza sa il faceti in cazul in care apelati la o firma de foraj.

In schimb, daca va hotarati sa executati singuri forajul, atunci acest lucru necesita o pregatire prealabila pentru a sti care sunt echipamentele de care aveti nevoie si cum urmeaza sa le folositi. In acest caz va trebui sa planificati lucrarea atat din punct de vedere calitativ, respectiv tipul de apa de care aveti nevoie, cat si din punct de vedere cantitativ.

Istoric:
Promovam cu succes companii din Romania si executanti de lucrari de foraje puturi apa de mica si mare adancime, experienta in domeniu de peste 14 ani. Informam publicul larg, misiunea noastra, este aceea de a informare a publicului larg cu privire la procesul de foraj si avertizarea in ceeace priveste executarii lcrarilor cu persoane neavizate ce pot produce adevarate dezastre atat ecologice cat si financiare.

Domeniul de activitate:
informare despre executia forajelor pentru alimentare cu apa, foraje orizontale, foraje pentru pompe de caldurastudii geotehnice si foraje piloni si micropiloni pentru consolodari terenuri si cladiri.

Specializare si lucrari realizate:
Companiile inscriese in acest portal dedicat industriei de foraj, au executat lucrari de foraje pentru alimentare cu apa, foraje orizontale, pompe de caldura, studii geotehnice si piloni de sustinere pe intreg teritoriul tarii.

Sending
User Review
2 (3 votes)