Despre foraje orizontale | EuForaje.roDespre foraje orizontale:

Foraje orizontale cu utilaje de utima generatie, forari orizontale urbane pentru subtraversari drumuri si intersectii in locuri greu accesibile, vezi galeriile foto ale lucrarilor si filmari video ale firmelor ce execua lucrari de foraj orizontal si foraj orizontal dirijat, vezi aici metode de lucru si posibilitati de a economisi timp si bani.
Foraje orizontale subtraversari preturi

Forajul Pilot

Forajul pilot presupune introducerea unor prajuni de foraj in pamant si stabilirea traseului pe unde va trece forajul. Cu ajutorul acestei tehnologii se formeaza un tunel. Traseul acestuia este controlat prin unde electomagnetice. In capul de forare se afla un emitator iar la suprafata se afla un detector care transforma undele electromagnetice in coordonate astfel localizand pozitia exacta a capului de foraj.

Aceasta tehnologie are multe avantaje precum faptul ca este o solutie rapida si curata, nu necesita decopertari sau sapaturi si astfel nu incurca traficul de nici un fel, nu disloca terenul din jurul forajului si poate ocolii obstacole aflate sub pamant

despre foraje orizontale - foraj pilot


Adauga o firma de foraje orizontale aici !

Este foarte simplu sa adaugi o firma pe EuForaje.ro oricine poate face asta. Dupa ce va inscrieti firma, aceasta va fi vazuta de multi oameni in fiecare zi, lucru care va va aduce cereri de oferta si implicit clienti.


 
Pentru a afla pretul unui foraj orizontal sau pentru a afla mai multe informatii despre subtraversari va recomandam sa cititi si articolul:
Subtraversari drumuri cai ferate foraje orizontale


 

Firme de foraje de calitate din Romania gasiti in sectiunea Firme. Acolo puteti selecta judetul dorit si veti gasi firmele care sunt cele mai apropiate de dumneavoastra. Va recomandam sa alegeti una sau mai multe firme si sa le contactati pentru a le cere o oferta de pret. Cand alegeti o firma de foraje de pe EuForaje.ro aveti garantia ca este o firma serioasa cu un istoric pe piata si cu experienta, care folosesc materiale si utilaje de calitate si ofera garantie pentru lucrarea efectuata.

Pentru mai multe informatii si noutati din domeniul forajelor va recomandam pagina noastra de Facebook EuForaje.ro

Sending
User Review
0 (0 votes)