Scurta prezentare a firmei de foraj ECO DRILL SRL Bacau, condusa de domnul Madalin Hirtescu

SC ECO DRILL SRL este o societate privata cu capital 100% romanesc ce a Eco Drill Foraje Puturi Braila - Eco Drill Foraje Puturi Dambovitafost infiintata in anul 2011 de catre Madalin Hirtescu. Aceasta societate a luat fiinta din dorinta de a accesa fonduri europene pentru o retehnologizare cu utilaje noi , perfomante , avand costuri de exploatare mult mai mici si perfomante mult mai mari. Din anumite motive nu am reusit in acel an sa accesam fondurile necesare achizitiei utilajului dorit, insa, in cursul acestui an ( 2014 ), datorita cererii tot mai mari pentru anumite lucrari mai speciale, am fost nevoiti sa facem si acest pas si am reusit sa achizitionam un utilaj, cel mai performant din Romania, putem spune ca nu mai este un astfel de utilaj la noi in tara, iar in cursul lunii Septembrie a acestui an asteptam sa ne fie livrat, sa putem onora comenzile tuturor persoanelor interesate de astfel de lucrari.


 

Va recomandam si Secretul unei lucrari de foraj indeplinita cu succes


 

Domnule Madalin Hirtescu, este SC ECO DRILL SRL o afacere de familie?

Inca de la infiintarea acestei societati ( 2011) , si de la pornirea acestui bussines ( din anul 2007 ) a fost ca o afacere de familie deoarece fiecare membru a fost, este si va fi implicat in acest bussines, deoarece am considerat ca este cel mai bine daca suntem noi direct implicati in aceasta afacere si nu numai , si facem acest lucru cu cea mai mare pasiune, cu cea mai mare placere, cu cea mai mare seriozitate.

Cât de mult v-au ajutat studiile pentru a crea această afacere

Studiile nu ne-au fost de mare ajutor in acest domeniu, deoarece nici unul dintre membrii familiei nu avea studii in domeniul forajelor, insa, pe parcurs, Eco Drill Foraje Puturi Bacau - Eco Drill Foraje Puturi Neamtdin dorinta de a invata cat mai mult si ca lucrarile sa iasa cat mai bine , am studiat , am facut tot felul de cursuri , am invatat foarte mult din greseli , si mai nou , cel mai tanar membru al familie implicat in afacere a decis sa urmeze aceasta cale si este student la Iasi la Inginerie Geologica , ceea ce consideram ca ne va fi de foarte mare ajutor , atat noua ca si familie, cat si lui pentru viitor.

Ce anume v-a determinat sa incepeti o afacere in domeniul forajelor pentru alimentare cu apa, pompe de caldura si piloti forati?

Din pasiune pentru lucrurile bine facute, am ales sa activam in domeniul forajelor, ca fiind cel mai provocator domeniu pe care il poti face oriunde in tara. Alegand forajele, ne-am asumat responsabilitatea de a invata permanent, iar ca acest lucru sa dureze, nu o poti face decat daca iti place foarte mult sa vezi lucruri minunate si, de ce nu, unice, cladite cu mintea si mainile tale

Aţi avut lucrări de foraje puturi care au implicat găsirea de soluţii tehnice speciale?

Intr-adevar, forajele verticale reprezinta principalul obiect de activitate al SC ECO DRILL SRL , deoarece am considerat ca axandu-ne doar pe acest obiect de activitate putem sa il facem cel mai bine , si nu avand mintea in mai multe parti,in mai multe domenii de activitate. Am avut cateva lucrari care au implicat solutii tehnice speciale, pentru care a trebuit sa cautam solutii de moment, sa improvizam anumite piese , scule pentru a putea finalize lucrarea. In acest domeniu apar mereu probleme neprevazute, mai ales ca in pamant poti da de orice fel de sol , si trebuie sa iei decizii pe loc si rapide care sa nu afecteze lucrarea sau sculele, deoarece se pot bloca sculele in pamant, se pot rupe , acestea fiind foarte scumpe.

Care a fost experienţa de colaborare a ECO DRILL cu autoritatile locale? Si in ce masură v-a influenţat această experienţă?

Eco Drill Foraje Puturi Valcea - Eco Drill Foraje Puturi TeleormanCu autoritatile locale am colaborat binisor, cu unele mai bine cu unele mai putin bine, am avut si experiente placute si mai putin placute, dar in final, toate s-au termint cu bine si speram ca asa sa fie si pe viitor. Nu neaparat colaborarea cu autoritatile locale, ci absolut toate lucrarile executate fie ele pentru personae fizice, juridice, sau insitutii publice, au avut o anumita influenta in acumularea de experienta, si fiecare lucrare o tratam cu cea mai mare seriozitate deoarece de la fiecare invatam cate ceva, sau ne perfectionam intr-un anumit lucru.

Cum se deruleaza traseul execuţiei unei lucrări executate de Eco Drill ?

Pentru inceput ne deplasam la locatia respectiv pentru a vedea exact despre ce este vorba si daca ne putem incadra cu utilajele , purtam disctutiile necesare cu beneficiarul, stabilim locatia forajului de comun accord ,dupa care semnam documentele necesare inceperii executiei. Apoi pregatim echipa si materialele necesare pentru lucrarea respectiva, si ne deplasam cu totul catre locatia lucrarii. Punem utilajele pe pozitie, alimentam toate utilajele pentru a nu mai intrerupe pe parcursul procesului de forare.

Avand in dotare sistemul de foraj prin percutie cu ciocan de fund, suntem nevoiti sa inaintam cu teava de Otel , deoarece acest sistem este pe baza de aer , si anume 27 mc/min , iar teava de plastic nu ar face fata la o asemenea presiune si nu putem inainta. Pe prima teava vine sudata o piesa ( coroana ) avand aceleasi proprietati ca si Sapa , ele imbinandu-se printr-un sistem personalizat . Atat teava ca si prajina de lucru au 3 ML fiecare.

Dupa introducerea fiecarui tronson de 3 ML se introduce o prajina pe teava de Otel, se pun peste cele deja introduse in pamanat , prajina fiind infiltata , iar teava sudata cu sudura de rezistenta. Prin acest sistem , inaintarea este mult mai rapida, iar avand un furtun de refulare absolut tot ce sapa sparge in fata ei este automat aruncat afara cu ajutorul aerului , astfel observand in orice clipa componenta solului, adancimea stratelor acfivere, cand se da de apa, cata apa este, etc. Ajungand la adancimea sau debitul dorit de beneficiar, forajul se curate , se spala, iar apoi beneficiarul decide daca teava de otel deja introdusa in pamant ramane, sau doreste inlocuirea ei cu teava din plastic. La final, se fac masuratorile ce determina debitul si calitatea apei, si se finalizeaza toate documentele.

Ce înseamnă calitatea pentru dumnevoastra si Eco Drill  SRL?

Calitatea este principalul obiectiv al SC ECO DRILL SRL , deoarece facand o lucrareEco Drill Foraje Puturi Tulcea - Eco Drill Foraje Puturi Suceava de calitate si persoana fiind astfel multumita de serviciile oferite, automat ne va mai recomanda si alte persoane.

Nu am plecat de la nici o lucrare pana cand clientul nu a fost 100% multumit de lucrare. Din acest motiv oferim si o garantie a lucrarii timp de 24 de luni, iar in aceasta perioada clientul poate cere absolut tot ceea ce doreste , sau daca i se pare ca e ceva in neregula cu forajul si toate deplasarile si interventiile se vor face gratuit , insa doar daca sunt din cauza noastra.

Am avut cazuri in care dupa executia forajului la o anumita perioada de timp am fost contactati de beneficiari ca au anumite probleme cu forajul , insa cand am ajuns la fata locului , ori nu au respectat indicatiile din fisa tehnica , introducand astfel o pompa submersibila mult mai mare decat cea indicata , ori au blocat pompa in foraj , sau multe altele. In aceste cazuri beneficiarul este direct raspunzator pentru problemele create.

Care este potenţialul firmei dumneavoastra de foraj în ceea ce priveşte echipamentele şi resursele pentru realizarea unui proiect de foraje pentru alimentare cu apa?

Putem spune ca avem un potential destul de mare , mai ales in urma achizitiei noului utilaj , suntem destul de dotati. Cu noul utilaj putem executa atat foraje pentru puturi de apa cu diametre de pana la 400 mm si adancimi de pana al 400 – 500 ML indiferent de strucutura solului , cat si pentru pompe de caldura, consolidari, piloti si micropiloti, si multe alte lucrari de foraj.

Care este situaţia în Eco Drill SRL din punctul de vedere al forţei de muncă?

In momentul de fata avem 10 angajati , dar cu noua achizitie suntem nevoiti sa mai marim numarul ajungand astfel undeva la 13 . Tot personalul este cu vechime in domeniu si in aceasta societate, deoarece noi ca si conducatori ai acestei afaceri am fost interesati intotdeauna sa avem lucrari sa putem da de lucru oamenilor, si au fost si stimulati financiar astfel fiind foarte multumiti si facand lucrurile cu pasiune si cu mare drag. Putem spune ca toti suntem o familie, deoarece in cadrul societatii Eco Drill nu s-au facut diferente intre nici unul din angajati , toata lumea are drepturi egale si este tratata la fel , in deplasari li se asigura cazare si 3 mese pe zi , daca au o problema si nu pot veni sau trebuie sa plece urgent de la lucrare au acordul imediat fara absolut nici o problema, si astfel si noi ca si angajatori suntem multumiti deoarece nu stam cu teama ca nu au grija de utilaje, sau ne fura , sau divulga anumite secrete altor persoane din exterior.

Care sunt problemele existente la ora actuală în Romania in industria de foraj?

Interviu Madalin Hirtescu Director Firma Foraje PuturiSingura problema pe piata din Romania sunt aceste asa- zise “firme de foraj” care nu au in dotare utilajele necesare executiei unui foraj de calitate, nu au experienta necesara, apar peste noapte si cred ca forajele sunt doar o simpla gaura in pamant si strica piata deoarece ofera preturi foarte mici, dar serviciile sunt de foarte proasta calitate.

Am avut nenumarate cazuri in care am fost contactati de anumite persoane si am reparat foraje dupa acesti asa-zisi forajori, care dupa ce ca nu fac treaba de calitate ,le mai cere si pretul intreg beneficiarului. De nenumarate ori am fost contactati de persoane sau societati comerciale pentru o oferta de pret, iar in comparatie cu acele “firme de foraj” avem preturile mai mari dar si serviciile sunt de calitate, si materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, si au preferat sa opteze pentru acele “firme de foraj” sau persoane care s-au facut peste noapte forajori, si s-au bucurat ca dau un pret mai mic pe ML insa la final au fost total dezamagiti de servicii apoi revenind tot la noi pentru a remedia problema sau pentru a executa un nou foraj.

Atata timp cat legea le permite sa presteze servicii in domeniu, acestia nu vor disparea de pe piata, dar speram, ca pe viitor vor aparea legi mai drastice in acest domeniu si cu reguli stricte care sa mai elimine din aceste “firme de foraj”.

Ne puteti spune cum vă fidelizaţi clientii şi cum vă motivaţi angajaţii?

Orice client de-al nostru a primit cate o fidelizare, fie un pret mai mic, fie un numar mai mare de ML Eco Drill Foraje Puturi Timis - Eco Drill Foraje Puturi Sibiude foraj in acelasi pret, fie o pompa submersibila inclusa in pret, fie tot echipamentul de scoatere a apei , cam oricine a beneficiat de cate ceva si astfel fiecare client a fost multumit . Angajatii primesc tot felul de motivatii , atat financiare cat si materiale, programul este destul de flexibil, daca o luna nu sunt lucrari si stau acasa ei tot sunt platiti, in deplasari au asigurata cazarea si 3 mese pe zi, toti au drepturi egale si siguranta unui loc de munca in care se pot dezvolta continuu.

Ce impact are activitatea Eco Drill prin activitatea de foraj, asupra mediului natural?

Cred ca un impact pozitiv, deoarece nu folosit nici o substanta chimica in procesul tehnologic, izolarea panzelor de suprafata se face in cel mai sigur si bun mod posibil astfel nu exista riscul contaminarii stratelor acvifere de adancime, consumabilele necesare utilajelor ( filtre, ulei, piese de schimb, etc ) sunt depozitate in containere speciale, astfel in cat sa protejam mediul natural.

De ce ati ales orasul Bacau?

Noi nu am ales Orasul Bacau, noi executam foraje in toata Romania, indiferent de componenta solului, fie el tare sau mai moale, insa societatea si personalul sunt din Bacau.
Cum vedeţi firma dumneavoastra de foraj Eco Drill SRL peste 10 ani?

Peste 10 ani ne dorim sa fim o societate puternica cu un numar cat mai mare de angajati, cu utilaje mai performante, si sa ne extindem si pe teritoriul altor tari.

Care este cea mai mare realizare legată activitatea dumneavoastra la ECO DRILL SRL?

Cea mai mare realizare este cea de anul acesta si anume achizitionarea noului utilaj.

Este un utilaj fabricat in Italia , de societatea COMACCHIO, astfel numindu-se si utilajul COMACHHIO MC 900 GT , acestia fiind cei mai buni in utilaje de foraj, pana la o anumita categorie, ca deja daca vorbim de categorii de foraje piloti mari, si utilaje mari, sunt alte firme care le produc si o fac foarte bine.

Ei bine COMACCHIO este mercedesul utilajelor de foraj din acest domeniu, si asta nu o spun eu ca si beneficiar al acestui tip de utilaj, ci o spun toti cei care le detin si sunt foarte multumiti , cat si utilajul in sine prin performantele care le are , calitatea acestuia, multitudinea de functii pe care o are si multele operatiuni pe care le poate executa.

Contacteaza acum aceasta companie de foraj

Telefon – Madalin Hirtescu: Click Aici pentru apelare 0749861105

Sending
User Review
5 (1 vote)