Termene si Conditii Generale pentru utilizarea Sectiunii publice a paginii web EUforaje.ro

Termene si conditii EUForaje.roBine ati venit pe site-ul web EUforaje.ro, un serviciu oferit de SC Zaniro Group SRL, Strada Halelor Nr 5 sector 3 Bucuresti Romania. Prezentele Termene si Conditii Generale intra in vigoare in data de 08.10.2015. Prin crearea contului si publicarea de anunturi pe acest site, sunteti de acord cu valabilitatea prezentelor Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice a paginii web EUforaje.ro.

Sectiunea 1: Precizari generale
1. euforaje.ro opereaza baze de date accesibile prin Internet in care persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea legala deplina de a incheia acte juridice (denumite in continuare “utilizatori”) pot insera contra cost articole sponsorizate (prin utilizarea functiei de publicare) si in care persoanele fizice si juridice amintite pot cauta articole prin intermediul functiei de cautare furnizate de pagina euforaje.ro.

2. Prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizare (TCG) se aplica in mod exclusiv relatiei dintre euforaje.ro si utilizatorii care utilizeaza sectiunea publica a bazelor de date operate de euforaje.ro. Termenii si conditiile unui participant care contravin prezentelor TCG sau care se abat de la acestea nu sunt valabile.

3. Pentru utilizarea spatiului dedicat firmelor de foraje partenere se aplica exclusiv Termenii si Conditiile Generale valabile pentru acea sectiune plus contractul comercial stabilit intre partile implicate.

4. euforaje.ro furnizeaza sub forma bazelor de date doar premisele tehnice, prin intermediul carora sunt transmise informatiile (articolele), fara a exercita nicio influenta asupra continutului articolelor. Este in special de subliniat ca site-ul euforaje.ro nu reprezinta partea contractuala care intermediaza lucrari de foraje.

5. euforaje.ro nu este implicat in relatia dintre executant si partea interesata de a beneficia sau cumparator nici in calitate de intermediar, nici in calitate de parte contractuala sau reprezentant al unei parti contractuale.

6. Contractele negociate ca urmare a unui articol publicat pe euforaje.ro vor fi incheiate si executate fara participarea euforaje.ro.

Sectiunea 2: Descrierea serviciilor

1. In conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, euforaje.ro are obligatia de a furniza un formular de inserare pentru articole, de a verifica corectitudinea articolelor inserate prin intermediul formularului respectiv si de a asigura accesul la articolele din bazele de date euforaje.ro prin intermediul Internetului pentru perioada de timp convenita cu utilizatorul.

2. euforaje.ro promoveaza prin diverse modalitati articolele inserate de utilizatori, in special prin includerea acestora in alte pagini web sau in alte medii online si imprimate precum si prin publicitatea efectuata prin referiri la aceste anunturi in diverse e-mailuri. Prin aceasta, utilizatorul consimte la traducerea articolelor sale in acest scop pentru medii straine.

3. Indreptatirea utilizatorilor de a utiliza pagina web euforaje.ro si functiile acesteia exista numai in limitele stadiului actual al tehnologiei.

4. euforaje.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a articolelor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

5. In special, prin motive tehnice se intelege ca anunturile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori inopinate ale sistemului).

6. Utilizatorii au acces gratuit la majoritatea serviciilor euforaje.ro, exceptie facand serviciul de publicare anunt pe Site pentru care utilizatorii au acces numai in urma inregistrarii, autentificarii si platii acestui serviciu. De asemenea, autentificarea in cont, permite accesul la facilitati suplimentare ale Site-ului.

7. euforaje.ro a realizat si asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze portalul de la adresa www.euforaje.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

8. Orice material postat pe site de utilizator (in orice format) va fi supus moderarii inainte sau dupa upload.

Sectiunea 3: Inregistrarea si contul de utilizator
1. Inregistrarea este gratuita. Odata cu inregistrarea, utilizatorul si euforaje.ro incheie un contract avand ca obiect utilizarea sectiunii publice a paginii web euforaje.ro (denumit in continuare “contract de utilizare”). Un utilizator nu are nicio pretentie pentru incheierea contractului de utilizare.

2. Se pot inregistra numai persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea deplina de a incheia acte juridice. In special, se interzice inregistrarea minorilor.

3. Informatiile pe care trebuie sa la furnizeze un participant in timpul inregistrarii trebuie sa fie complete si corecte. Inregistrarea necesita o adresa de email valida. Utilizatorul poate sa aleaga o parola personala care trebuie pastrata secreta si nu trebuie dezvaluita tertilor.

4. In cazul in care informatiile furnizate in timpul inregistrarii se modifica ulterior, utilizatorul este obligat sa actualizeze prompt respectivele informatii continute in contul de utilizator.

5. Fiecare participant se poate inregistra o singura data pe pagina web euforaje.ro. Este interzisa inregistrarea simultana a mai mult de un cont de utilizator. Nu se permite eludarea acestei prevederi. Contul de utilizator nu este transferabil.

6. euforaje.ro isi rezerva dreptul de a sterge conturile de utilizator care au fost inactive pentru o perioada de 12 luni.

7. euforaje.ro nu este raspunzator pentru informatiile eronate introduce de utilizatori, pentru lipsa capacitatii depline de a incheia acte juridice si, in general, pentru orice informatie introdusa de utilizator si care nu corespunde realitatii.

Sectiunea 4: Inserarea si prelungirea articolelor
1. Un utilizator poate plasa articole in sectiunea publica paginii web euforaje.ro doar daca este inregistrat si a achitat contravaloarea serviciului de inserare articol. O intrebuintare abuziva, in special prin utilizarea de multiple conturi de utilizator, da euforaje.ro dreptul de a sterge listarile si de a rezilia contractul de utilizare in mod exceptional. Acelasi formular de inserare pentru articole platite se foloseste pentru a trimite gratuit articolul propriu firmelor de foraj partenere. Doar pentru efectuarea aceastei operatii nu este necesara inregistrarea utilizatorului.

2. articolele platite pot fi inserate pe o perioada de 30, 60, 90, 365 de zile, pana la vanzare sau pana la inchiriere. Un articol platit poate fi prelungit, contracost, inainte sau dupa expirarea perioadei pentru care a platit deja. La intervalul curent de valabilitate se aduna numarul de zile alese pentru afisarea suplimentara pe site.

Articolele inserate pana la vanzare sau pana la inchiriere, trebuie prelungite periodic (pentru articolele de vanzare dupa primele 90 zile si apoi la fiecare 30 de zile si pentru articolele de inchiriat dupa primele 60 de zile si apoi la fiecare 30 de zile) in mod gratuit, daca acestea mai sunt valabile. In caz contrar, articolul este oprit de la afisare si poate fi reactivat gratuit in urmatoarele 30 de zile (pentru vanzare) respectiv 3 zile (pentru inchiriere). Daca in acest interval de 30 de zile respectiv 3 zile, articolul nu este reactivat, el va expira fiind considerat ca nu mai este valabil si nu va mai putea fi reactivat decat contra-cost.

3. Afisarea articolului platit in site incepe la minim 10 minute dupa ce s-a finalizat operatia de adaugare si confirmare a platii. Durata de valabilitate a articolului incepe imediat ce articolul a fost afisat in site. La expirarea duratei de valabilitate amintite, articolul va fi sters din bazele de date publice ale euforaje.ro si va fi pastrat doar in contul utilizatorului.

4. Termenii si Conditiile Generale pentru utilizarea sectiunii publice (TCG) si Lista de preturi euforaje.ro pentru utilizarea sectiunii publice a euforaje.ro aplicabila in fiecare caz la data inserarii sau a prelungirii valabilitatii articolului vor fi determinante in ceea ce priveste continutul contractului si pretul articolului.

5. Modificarile aduse continutului unui articol sunt gratuite si pot fi efectuate de ori cate ori este nevoie. Nu este permisa modificarea campurilor care definesc in mod unic articolul. Aceste campuri sunt evidentiate printr-un icon specific care indica blocarea campului.

6. Un articol poate fi oricand sters sau oprit de la afisare de catre participant. In cazul in care un articol este sters de participant, nu se acorda nicio rambursare a sumei deja platite. In cazul in care un articol este oprit, el nu se va mai afisa pe euforaje.ro. articolul poate fi pornit doar in intervalul perioadei platite si va fi afisat pe euforaje.ro, pana la expirarea perioadei platite initial.

7. Un articol poate fi promovat suplimentar si afisat prioritar, prin sistemul Promovare, doar pe perioada afisarii articolului pe euforaje.ro. Pentru a putea promova un articol, acesta trebuie sa aiba atasata cel putin o imagine. articolul va fi afisat prioritar in rezultatele cautarii efectuate de catre vizitatorii portalului, pe criteriul de sortare implicit Top Listing.

Sectiunea 4.1: Plata ordin de plata
1. Plata se va efectua prin transfer bancar, conform datelor primite in factura lunara conform contractului comercial
2. Denuntare unilaterala
In caz de denuntare unilaterala, euforaje.ro este cel care va avea obligatia de a verifica indeplinirea conditiilor denuntarii unilaterale a Contractului cu Utilizatorii Finali efectuata de catre Client, precum si de a verifica indeplinirea conditiilor de rambursare a pretului platit catre Utilizatorul Final.
3. Pastrarea datelor
Toate informatiile si documentele legate de Tranzactii vor fi pastrate de catre Zaniro Group SRL pe o perioada de minim 12 luni de la data efectuarii lor. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancii procesatoare. euforaje.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
4. Comisioane, Taxe, Plati
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra din ziua platii, chiar pentru achitarea serviciilor al caror pret este exprimat in valuta (in EUR).
Pretul serviciului este stipulat in euro pe siteul euforaje.ro, dar in momentul efectuarii tranzactiei veti fi informat cu privire la suma de bani in lei – care va va fi retrasa de pe card. Pentru detalii legate de publicarea articolului in site puteti suna la Zaniro Group SRL serviciul Suport tehnic la nr. +4 0310050211 respectiv 0773-973-955 sau puteti trimite un email la adresa contact @ foraje-puturi-apa.ro
Sectiunea 5: Stergerea articolelor, restrictionarea, denuntarea unilaterala si alte masuri
1. euforaje.ro poate lua urmatoarele masuri daca exista suficiente indicii ca un participant a incalcat prevederile legale, drepturile tertilor sau prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice (TCG) sau daca euforaje.ro detine orice alt interes legitim:
stergerea articolelor sau altor continuturi inserate pe euforaje.ro;
intarzierea articolelor sau altor continuturi inserate pe euforaje.ro;
emiterea de avertismente catre utilizatori;
limitarea sau restrictionarea utilizarii paginii web euforaje.ro;
restrictionarea temporara a accesului utilizatorilor;
restrictionarea finala si definitiva a accesului utilizatorilor.
In selectarea masurii, euforaje.ro va tine cont de interesele legitime ale utilizatorului afectat, in special atunci cand exista indicii conform carora utilizatorul nu este responsabil pentru incalcare.
2. euforaje.ro poate sterge articolele daca acestea aduc o incalcare la prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice (TCG) (in special a prevederilor expuse in Sectiunea 7 nr. 1 – 14) sau la prevederilor legale, ori daca incalca drepturile unor terti prin continutul sau prin modul lor de prezentare.
3. euforaje.ro poate restrictiona in mod final si definitiv accesul unui participant la utilizarea paginii web euforaje.ro, daca acesta a incalcat in mod repetat prezentele Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea sectiunii publice (TCG) sau daca a facut acest lucru in circumstante deosebit de grave, sau daca exista alte motive importante.
4. Atunci cand accesul unui participant este restrictionat, acesta nu mai poate utiliza pagina web euforaje.ro si nu mai poate inregistra un nou cont de utilizator.
5. Utilizatorii pot oricand denunta unilateral contractul de utilizare. In acest scop, un participant poate solicita stergerea contului de utilizator oricand.
6. euforaje.ro poate denunta unilateral acordul de utilizare oricand, cu un preaviz de denuntare unilaterala de 15 zile. Dreptul de restrictionare a accesului ramane neafectat.
Sectiunea 6: Modificari ale preturilor / Modificari sau completari la Termenii si Conditiile Generale pentru utilizarea sectiunii publice (TCG)
1. Modificari ale preturilor vor fi articolate prin furnizarea unei liste de preturi care poate fi accesata prin Internet. Noul pret al articolului se va aplica pentru articolele ce se vor introduce dupa modificarea pretului, pentru articolele inserate in baza de date si a caror valabilitate a fost prelungita de la data completarii sau a modificarii pretului.
2. euforaje.ro are dreptul de a modifica Termenii si Conditiilor Generale pentru utilizarea sectiunii publice (TCG) oricand, fara dezvaluirea motivelor. Noile TCG vor fi comunicate utilizatorului inainte de inserarea sau de prelungirea valabilitatii unui articol. Un participant trebuie sa accepte noile TCG pentru inserarea articolelor noi sau prelungirea valabilitatii articolelor existente. In cazul neacceptarii noilor TCG raman posibile accesul administrativ la contul de utilizator si intretinerea articolelor existente.

Sectiunea 7: Cerinte privind continutul si aspectul articolelor
1. Utilizatorul are obligatia de a insera un articol imobiliar numai in sectiunea prevazuta pentru acel tip de proprietate (apartamente, case/vile, terenuri; inchirieri sau vanzari).
2. Utilizatorii au obligatia de a furniza informatii complete si corecte in ceea ce priveste proprietatea promovata (in special privind pretul si suprafetele). Este interzisa introducerea la articole, de informatii incorecte sau care genereaza confuzie (ex: pret, suprafata cu valoare incorecta: 1 EUR, 1 mp, pret/mp=pret total etc). Pretul este obligatoriu de completat.
3. In timpul procesului de inserare, utilizatorul trebuie sa completeze campurile obligatorii, iar in masura in care cunoaste informatiile suplimentare cerute prin formularul de introducere sa completeze cat mai explicit aceste campuri.
4. Nu este permisa publicitatea pentru mai mult de o proprietate pe articol.
5. Nu se admit articole succesive cu acelasi continut (articole duplicat).
6. articolele pot fi ilustrate cu fotografii. Utilizatorul se obliga sa insereze in bazele de date euforaje.ro numai acele fotografii pe care este autorizat sa le utilizeze fara restrictii si care nu sunt grevate de drepturi ale unor terti – in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti. Fotografiile utilizate nu trebuie sa induca in eroare si trebuie sa reflecte starea actuala a proprietatii oferite in articol. Introducerea de imagini poate reprezenta un factor determinant in procesul de vanzare/inchiriere. Este interzisa folosirea de imagini care nu are legatura cu proprietatea. Este interzisa folosirea de imagini care prezinta insemne(watermark, sigla, denumire sau altele) ale altor site-uri imobiliare concurente(Aici nu sunt incluse site-urile agentiilor care au servicii la euforaje.ro); Este interzisa introducerea unei imagini de mai multe ori (imagini duplicat).
7. articolul nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa postarea de articole discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile.
8. In general nu este permisa intr-un articol includerea de legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii. Legaturile in acest sens se refera si la pagini web neactivate (URL-uri) si parti ale acestora. Sunt exceptate legaturile spre imagini suplimentare ale proprietatilor gazduite extern, fisiere PDF sau prezentari multimedia, daca acestea contin informatii suplimentare privind proprietatea publicata (de ex. expertiza proprietatii, prezentare video etc.).
9. In plus, nu este permisa includerea in articole a asa-numitelor numere ale liniilor telefonice (servicii cu valoare adaugata), care, atunci cand sunt apelate, au drept rezultat taxe telefonice mai ridicate pentru apelanti.
10. Nu se admit articole cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului.
11. Nu se admit cuvinte obscene sau orice articole care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.
12. Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.
13. Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.
14. articolele care contravin celor de mai sus nu vor fi publicate/vor fi sterse din baza de date accesibila celorlalti utilizatori.
Sectiunea 8: Raspunderea pentru continutul articolelor
1.Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul articolelor. euforaje.ro verifica articolele in ceea ce priveste corectitudinea sau caracterul complet. euforaje.ro nu garanteaza pentru corectitudinea sau caracterul complet al articolelor.
2. euforaje.ro exclude orice garantie si raspundere pentru conformitatea articolelor cu prevederile legale.
3. euforaje.ro exclude in special orice garantie sau raspundere care deriva din faptul ca contractele de executie negociate sau incheiate pe baza articolelor euforaje.ro nu sunt valabile in conformitate cu legislatia nationala a unui stat afectat, sau au drept rezultat dezavantaje juridice sau economice pentru una sau ambele parti ale contractului de executie.

Sectiunea 9: Clauza de exonerare de raspundere
1. Utilizatorul elibereaza euforaje.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva euforaje.ro datorita incalcarii drepturilor lor de catre articolul utilizatorului sau de catre orice alta utilizare a paginii web euforaje.ro de catre utilizator. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor euforaje.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale. Aceasta regula nu se aplica daca si in masura in care utilizatorul nu este responsabil pentru incalcarea drepturilor.
Sectiunea 10: Actualizarile bazelor de date, stergerea articolelor
1. Pentru a face cautarea proprietatilor cat mai interesanta si mai plina de succes, euforaje.ro depune toate eforturile pentru actualizarea bazelor sale de date. De aceea, utilizatorii trebuie sa stearga articolele de indata ce proprietatea din oferta a fost vanduta/inchiriata sau daca nu mai este disponibila din alte motive.
Sectiunea 11: Cautarea proprietatilor si integritatea sistemului
1. Utilizatorii pot cauta proprietati in bazele de date euforaje.ro exclusiv prin intermediul motoarelor de cautare oferite de pagina euforaje.ro. Nu este permisa cautarea proprietatilor eludand mastile de cautare, in special prin utilizarea programelor de cautare pentru accesarea bazelor de date ale euforaje.ro.
2. Activitatile care au drept scop disfunctionalitatea sau complicarea utilizarii paginii web euforaje.ro sunt interzise. Utilizatorul nu poate lua nicio masura care poate avea drept rezultat suprasolicitarea infrastructurii euforaje.ro sau pe care utilizatorii nu pot fi asteptati in mod rezonabil sa o tolereze. Utilizatorilor nu li se permite blocarea, rescrierea sau modificarea continutului generat de euforaje.ro sau crearea in niciun alt mod a unei perturbari prin imixtiunea cu pagina web euforaje.ro.
Sectiunea 12: Garantia
1. In cazuri de forta majora, euforaje.ro va fi eliberat de obligatia sa de executare. Vor fi considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila niciuna dintre parti. Astfel de evenimente vor include in special masuri legale in situatii de greva, de asemenea si atunci cand survin in cadrul unor companii terte, masuri oficiale luate de autoritati, defectiunea retelelor de comunicatii si a portalurilor altor furnizori, perturbari privitoare la operatorii de retea si alte defectiuni, de asemenea in cazul in care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanti, sub-furnizori si subcontractantii acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date subnodale. Nu va rezulta nicio pretentie pentru utilizatori pentru defectiuni pentru care euforaje.ro nu este responsabil.
Sectiunea 13: Limitarea raspunderii
1. Cu exceptia incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, euforaje.ro va fi raspunzator pentru daune fata de comercianti numai daca si in masura in care euforaje.ro, reprezentantilor sai legali, directorilor executivi sau altor persoane angajate de euforaje.ro in vederea executarii obligatiilor sale le este imputat a fi actionat cu intentie sau din culpa grava. In cazul incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, euforaje.ro va fi raspunzator pentru orice conduita culpabila al reprezentantilor sai legali, al directorilor executivi sau al altor persoane angajate de euforaje.ro in vederea executarii obligatiilor sale.
2. Fata de consumatori, euforaje.ro va fi tinut raspunzator numai pentru actiuni savarsite cu intentie sau din culpa grava. Cu toate acestea, in cazul incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, al intarzierii indeplinirii obligatiilor unui debitor sau in cazul in care euforaje.ro este responsabil pentru imposibilitatea de executare a obligatiilor contractuale, euforaje.ro va fi raspunzator pentru orice conduita culpabila a reprezentantilor sai legali, al directorilor executivi sau al altor persoane angajate de euforaje.ro in vederea executarii obligatiilor sale.
3. Cu exceptia conduitei intentionate sau a culpei grave a reprezentantilor sai legali, a directorilor executivi sau altor persoane angajate de euforaje.ro in executarea obligatiilor sale, raspunderea euforaje.ro va fi limitata cantitativ la daunele tipice previzibile in momentul incheierii contractului.
4. O raspundere pentru compensarea unei daune indirecte, in special pentru castigul nerealizat, va fi acordata numai in cazul conduitei intentionate sau a culpei grave a reprezentantilor sai legali, a directorilor executivi sau altor persoane angajate de euforaje.ro in vederea executarii obligatiilor sale.
5. Excluderile si limitarile de raspundere de mai sus fata de comercianti sau consumatori nu vor fi aplicabile nici in cazul garantiilor specifice acordate de euforaje.ro, nici in cazul daunelor rezultate din atingeri aduse vietii sau sanatatii sau al incalcarii prevederilor legale obligatorii.
Sectiunea 14: Dreptul de autor si drepturile de utilizare
1. Toate datele, informatiile, siglele companiilor, textele, programele si imaginile articolelor inserate pe pagina web euforaje.ro vor fi supuse legilor dreptului de autor. Modificarea, prelucrarea ulterioara si utilizarea de catre terti in orice fel de medii nu sunt permise. Drepturile utilizatorilor raman neafectate de prezenta. Acestia pot continua sa dispuna in mod liber de datele si informatiile proprii.
Sectiunea 15: Protectia datelor personale
1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Zaniro Group SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate(reclama, marketing, publicitate, publicitate constructii, statistica), datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite un email pe adresa contact @ foraje-puturi-apa.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Sending
User Review
0 (0 votes)