A venit vremea să treceți într-o nouă etapă a vieții și pentru asta aveți nevoie de cea mai curata apă și alte condiții așa că v-ați gândit să vă construiți sau să cumpărați o casă pe pământ, să uitați de aglomerația orașului și de sâcâiala vecinilor, si va intrebati unde gasiti cea mai curata sursa de apa?

Sau poate sunteți proprietarul unei pensiuni ori primarul unei localități ce nu dispune de un sistem de apă pentru clienții sau locuitori. Activitatea în sine presupune, pe lângă multe planuri ce trebuiesc a fi făcute, identificarea modului în care veți asigura apa. Totodată, nu trebuie să ignorăm faptul că se impune un nivel calitativ al apei care să menține un climat sănătos al consumatorilor.

În ideea în care deja ați hotărât că este esențial să asigurați un debit de apă consistent fără a face rabat de la calitate, trebuie să vă gândiți serios la faptul că cea mai curată apă se găsește în stratele acvifere de la mare adâncime, acolo unde apa nu este poluată de diverși compuși chimici ce se află la suprafața pământului.

Cum ajungem la cea mai curată apă?

Ei bine, în România sunt multe firme sau întreprinderi familiale ori persoane fizice care au dobândit cunoștințe, este adevărat minime, în domeniu, din tată în fiu și vin cu oferte tentante, pentru realizarea de fântâni, la 30-50 de metri adâncime, fără a vă asigura posibilitatea identificării unui izvor de apă și aici ne întoarcem la problema de mai sus și anume că apa de la această adâncime este, de cele mai multe ori poluată.

ecodrill foraje puturi apa in toata taraSingura și ultima opțiune pentru a atinge dezideratul calității rămâne, în aceste condiții, forajul profesional realizat de firme specializate cu tehnologii de foraj ce pot garanta, de cele mai multe ori, identificarea de izvoare subterane ce oferă un debit consistent de apă atât pentru consumul familial cât și cel al unei comunități mari.

În contrast cu fântânile şi sondele de mică adâncime, forajele la o adâncime de până la 500 metri așa cum sunt cele realizate de firmele de foraje puturi apa, pot fi realizate aproape oriunde, cu precizarea că ele vor fi prevăzute cu un cămin, montat sub nivelul de îngheț, 1,5 – 2 m, iar căminul va fi prevăzut cu un capac și sistem de închidere. Capacul trebuie să fie montat deasupra tubulaturii forajului astfel încât să se poată interveni pe foraj ori de câte ori va fi nevoie.

Intervențiile constau în montarea – demontarea echipamentului de pompare, denisipare, decolmatare, deblocare pompe etc. În unele cazuri sunt necesare anumite utilaje. Din acest motiv forajul se va face în exteriorul oricărei clădiri si cât mai aproape de camera tehnică, sau unde dorește fiecare beneficiar.

Cu cat este mai departe de clădire, cu atât sunt necesare săpături, conducte și, implicit, materiale mai multe.
În contrast cu forajul, locul pentru a săpa o fântână se alege în funcție de nivelul apelor subterane, totodată este necesar să găsiţi un teren care ar fi suficient de depărtat de sursele de poluare: unităţi de canalizare, încăperi pentru bovine, băi, etc.

De ce să alegeți serviciile EcoDrill dacă v-ați hotărât să realizați un foraj?

Compania EcoDrill, specializată în domeniul forajelor încă din 2006, a realizat până în prezent peste 1000 de lucrări de aceste gen și utilizează tehnologia italiană Comacchio , astfel că realizarea unui foraj se face cu utilaje profesionale, inteligente comandate de ingineri specializați. Mai mult, ECO DRILL execută foraje profesionale în orice tip de sol, orice duritate, pe tot teritoriul Romaniei, pentru : puturi de apa de medie şi mare adâncime (50 – 500 ml), pompe de caldura (sistem de colectare apă – apă sau sol – apa), micropiloni, prospecțiuni, consolidări, prelevare de sol, monitorizarea apei, alte tipuri de foraje.

Dacă deja considerați că este într-adevăr util un foraj de apă necesităților dumneavoastră de consum trebuie să vă mai spunem că dacă cheltuielile privind realizarea unei astfel de investiții pot fi privite ca fiind puțin mai ridicate trebuie să luați în calcul faptul că în raport cu sistemele de alimentare (în cazul în care acestea există acolo unde dumneavoastră aveți nevoie), consumul de apă nu va mai implica niciun cost. Asta înseamnă că deși vă veți bucura de apă pură, nu veți mai fi nevoit să vă speriați de facturile lunare, să vă întrebați dacă chiar ați consumat numărul mare de metri cubii înscriși în factura de utilități sau care este nivelul de clor pe care îl veți depune pe intestinele dumneavoastră sau ale copiilor.

COMACCHIO este lider mondial in productia de masini de foraj de mic si mediu diametru si ofera o varietate impresionanta de modele de utilaje, avand toate componentele brevetate. Prezenta in 16 tari din lume, COMACCHIO este o companie orientata spre exigentele pietii si ale fiecarui client, in parte. COMACCHIO produce utilaje hidraulice de foraj pentru consolidari, micropiloti (Ø100 – Ø300), piloti (Ø400-Ø600-Ø900), fundatii speciale, geotermice, sondaje geotehnice, jet-grounting (cimentare cu jet), foraje puturi de apa.

Sending
User Review
0 (0 votes)