Aici gasiti firme care executa foraje pentru alimentare cu apa mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, lucrari de foraj , executie foraje de mica, medie, si mare adancime pentru apa potabila si piloni de consolidare. In acest portal dedicat forajelor gasiti executanti de lucrari complexe de forari puturi apa, foraj de subraversare – foraj orizontal.

Ananova Foraje puturi Galati

Cum sa alegeti o firma de foraje pentru alimentare cu apa pentru lurarea dvs.?

Pentru a va usura alegerea si a economisi timp si bani, in urmatoarele randuri veti afla cum rebuie sa alegeti o firma de foraj potrivita pentru nevoiele dumneavoastra.

Foraje puturi preturi

Foraje Puturi

Firmele de foraje puturi de impart in doua categorii: firme de foraj de mica adancime si de mare adancime. Astfel pentru o lucrare de mica adancime pentru alimentare cu apa puteti trebuie sa aveti in vedere ca pretul pentru executia unui foraj se calculeaza la metrul liniar forat, debitul de apa si materialele folosite. Acestea folosesc utilaje usoare de foraj in sistem uscat, iar preturile pentru foraje de mica adancimme intre 30 si 60 metri adancime sunt de aproximativ 200 lei pe metrul liniar.

Foraje Puturi

Pentru executia unor lucrari de foraje pentru adancimi mai mari de 60 de matrii liniari va recomandam sa apelati la firmele ce dispun de utilaje de foraj mai performate, ce pot sapa la adancimi de 60 si 300 metri adancime, iar pretul pentru un metru de foraj este de aproximativ 90 de euro plus TVA.

Pe EuForaje.ro gasesti toate informatiile de care ai nevoie despre foraje si poti alege dintre cele mai mari si performante firme de foraje puturi din tara.

Despre foraje puturi apa

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)