Domnul Matarau Adrian Manager General la SC Ananova Foraje SRL, in luna Noiembrie, a acordat acest interviu in exclusivitate pentru vizitatorii portalului Euforaje.ro, Nr. 1 in Romania in industria forajelor pentru alimntare cu apa, studii geotehnice, forari orizontale si pompe d caldura.

Care sunt serviciile prestate de compania S.C ANANOVA FORAJE S.R.L. in domeniul forajelor?

Ananova Foraje puturi Bucuresti
lucratorii ananova foraje la lucru

Noi la Ananova Foraje executam lucrari de mica si medie adancime pentru alimentare cu apa In Bucuresti si in tara. Dispunem de personal calificat si utilaje performante cu care putem oferii solutii eficiente in vederea alimentarii cu apa lucru care inseamna ca puteti reduce la zero costurile pentru apa potabila si apa menajera.

Ananova foraje executa foraje pentru alimentari cu apa, foraj puturi, foraje de mica adancime si denisipari, reconditionari si prelungiri puturi. Foraje geologice de suprafata si in subteran, foraje geotehnice, foraje speciale.

Lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, lucrari de foraj, deviat, percutant, rotativ, dirijat si de investigatie nedistructiva, foraj umed, foraj uscat. Executie de foraje pentru alimentare cu apa, diametru mare, executie foraje speciale (piloti forati si foraje pentru epuisment), executie foraje de studii.

Care sunt provocarile in domeniul dvs. de activitate in noul an?

Noul An 2016? Hmm.. In constructii si in special in industria forajelor pentru alimnetare cu apa, lipseste o atitudine potrivita. Noi constructorii, foratorii cum suntm cunoscuti, nu putem sa astepta aparitia rezultatelor peste noapte.

Pentru simplul fapt ca suntem cetateni europeni, aceasta ar trebui sa adauca o responsabilitate, suplimentara pentru a face cat mai bine bine ceea ce facem si anume sa aducem apa de calitate la suprafata pentru clienti fie ei persoane fizice, administratii locale sau companii.

Ei bine, acest drum catre lucrarile de calitate trebuie obtinut prin calificarea personalului si utilaje performate, a declarat Dl. Matarau Adrian. Ne-am propus pentru nou an, o crestere a cifrei de afaceri cu 25%, a numarului de clienti cu 25% si mentinerea satisfactiei clientilor, beneficiarilor lucrarilor noastre de foraj.

Exista factori externi companiei dumneavoastra care are putea sa impiedice atingerea obiectivelor?

ananova foraje - Euforaje.roCea mai mare bariera din punctul nostru de vedere nu este reprezentata nici de piata muncii, nici furnizorii de materiale si echipamente, cum am putea crede.

Ei bine cea mai mare piedica in atingerea obiectivelor noastre este reprezentata de concurenta neloiala si aici ma refer la firmele fantoma care executa lucrari de foraje puturi apa de mica si medie adancime fara a avea personal calificat si lucreaza la negru.

Acesti executanti de puturi fantoma, sunt de obicei din punctul meu de vedere “niste TEPARI fara scrupule”, pacalesc oamenii cu preturile mici practicate per merul liniar forat, am auzit de cazuri in care au forat cativa metrii apoi au plecat cu utilajul lor improvizat si nu au mai fost de gasit.

Nu o data a fost cazul sa fim chemati pentru a refacee lucrari executate de acestia, lucrari de proasta calitate care au costat toturi sume importante pentru orice buzunar. Clientii de obicei sunt oameni de rand ce nu cunosc detaliile tehnice ale bunei executii de foraje puturi apa, acestia de obicei aleg cel mai mic pret, si astfel se trezesc cu un put forat de mantuiala ce se poate infunda chair si dupa cateva luni.

Care sunt ideiile dvs. referitoare la depasirea acestor piedici?

Puturi Apa Bucuresti Ilfov 0762516239In ceea ce ne priveste pe noi cei de la Ananova Foraje, ne vom axa pe informarea corecta a potentialilor clientri despre pericole la care sunt expusi daca lucreaza cu persoane neautorizate care ii imbie cu pretul mic pe pmetru forat. Si vom face eforturi mare de a informa despre avantajel si beneficiile pe termen lung daca lucreaza cu firm autorizate ca si noi ce folosesc materiale si specialisti in foraje puturi apa.

Recomand tuturor celor ce doresc sa beneficieze de un put de apa forat in vederea exploatarii atat pentru consum cat si pentru uz menajer sau irigatii sa se documenteze sa mai citeasca pe internet de exemplu pe acest site EUforaje.ro pentru calitatea caruia va felicit.

De asemenea clientii trebuie sa face diferenta intre un put ieftin realizat de indivizi neautorizati mentionati mai sus si un put de calitate realizat cu materiale speciale pentru exploatarea apei dintr-un put.

Pentru puturile de apa realizate de noi, oferim garantie de buna executie si caiet tehnic, astfel beneficiarul va fi sigur ca afacut ce a mai buna alegere si ca se poate bucura de apa de calitate pe termen lung.

Cum pot afla potentialii clienti mai multe detalii depre forajele de calitate?

Solicita o oferta firmei Ananova Foraje:
Pentru a va informa suplimentar in vederea efectuarii unei lucrari de foraj pentru alimentare cu apa va inviam sa contactati specialistul,

Persoana de contact: Matarau Adrian
Telefon: Click Aici pentru apelare 0749093200

Email: office [arond] ananovaforaje [punct] ro .

Pretul lucrarilor de foraje puturi apa se calculeaza in functie de materialele folosite adancime si debit.

 

Sending
User Review
0 (0 votes)