Utilajul COMACCHIO GEO 900 GT ultima achizitie a firmei ECO DRILL SRL

In acest articol ne-am propus sa vorbim despre utilaje de foraj de ultima generatie si am luat exemplul firmei ECO DRILL din Judetul Bacau ce recent a achizitionat un utilaj de foraj COMACCHIO GEO 900 GT.

Acesta este probabil unul dintre cele mai puternice si performante utilaje de foraje care se gaseste in Romania la ora actuala. Acesta este cu adevarat un mostru, cantarind 19000 Kilograme, cu o lungime de 9.9m , 2.4m latime si 3.15m inaltime si este produs in Italia.

Eco Drill Foraje Puturi DoljCOMACCHIO GEO 900 GT este un Utilaj de Foraj Hidraulic pe Senile, folosit in executarea forajelor verticale de mare adancime. Poate executa fara nici o problema foraje , si studii geotehnice de peste 150 de metrii adancime in orice tip de sol, de orice duritate.
Echipat fiind cu un sistem patentat de incarcare si montare automata a prajinilor, lucru care poate fi foarte folositor si ne poate scutii de multa munca in plus si posibile probleme, mai ales pentru ca prajina poate cantarii destul de mult. Practic acest sistem de incarcare a prajinilor, una dupa alta, ne ajuta sa micsoram considerabil timpul de executie al unui foraj si astfel sa reducem cheltuielile.

Despre foraje puturi apa

Double head drilling sistem sau Sistemul de foraj cu cap dublu, se deosebeste de altele prin faptul ca are un desing compact si cea mai scurta lungime a instalatiei, lucru care sporeste considerabil performanta utilajului. Acest cap de foraj, sau sapa, pote ajunge la o viteza uimitoare de pana la 110 rotatii pe minut.

Cele 19 Tone ale utiajului sunt puse in miscare de un motor Diesel de ultima generatie de 171 cai putere si se deplaseaza pe Eco Drill Foraje Puturi Gorjun set de senile. Cu toate astea utilajul este destul de lent, cam cu 1,5 km/h. Se deplaseaza destul de incet, de aceea COMACCHIO este mutat de la o lucrare la alta cu un trailer. Totusi poate urca o panta cu inclinatie de pana la 50%. Cam greu de imaginat un utilaj asa mare, ca poate facea asta. Impresionant nu?

SC ECO DRILL SRL este o societate privata cu capital 100% romanesc ce a fost infiintata in anul 2011. Ei executa foraje de medie si mare adancime pentru puturi de apa, pompe de caldura, piloni, micropiloni, consolidari, studii, prelevare de sol si monitorizare, in orice tip de sol de orice duritate si in orice zona din Romania, precum si studii geotehnice.

Din Dorinta de a isi extinde afacerile, dupa o investitie considerabila, acestia au achizitionat un utilaj COMACCHIO GEO 900 GT. Acest lucru le-a permis sa reduca durata de executie a forajelor, sa creasca calitatea lucrarilor si sa reduca costurile unor astfel de lucrari. Astfel au reusit sa se ridice peste asteptarile clientilor, sa isi lase concurenta in urma si sa devina una dintre cele mai bine dotate firme de foraje puturi apa din tara care activeaza in domeniul forajelor .

 

Eco Drill Foraje Puturi Braila - Eco Drill Foraje Puturi Dambovita
Contactati SC ECO DRILL SRL:

Trimite o cerere de oferta firmei de foraj:

eco.drill [arond] yahoo [ punct] com

Madalin Hartescu – 0749861105

Contacteaza firma Eco Drill Foraje

 

COMACCHIO SRL este o firma din Italia producatoare de diverse utijale de forat de inalta calitate, cu o experienta in domeniu de peste 25 de ani. Datoria utilajelor lor performate au reusit sa se faca cunoscuti la nivel global. COMACCHIO GEO 900 GT este unul dintre cele mai apreciate modelele ale lor si cel mai bun din categoia sa.Eco Drill Foraje Puturi Tulcea - Eco Drill Foraje Puturi Suceava

COMACCHIO GEO 900 GT Primeste Votul de incredere al echipei EUForaje.ro, pentru performanta, fiabilitate si raportul calitate – pret, si astfel Firma SC ECO DRILL SRL primeste un mare + din partea noastra pentru achizitionarea acestui utilaj. Le uram mult succes si la cat mai multe lucrari de calitate efectuate !

Foraje puturi preturi

In speranta ca v-a placut acest material informativ din industria forajelor din Romania, va invitam sa reveniti si saptamana viitoare pentru un nou articol interesant in care vom vedea acest utilaj de foraj in plina actiune, alaturi de materiale foto si video si vom afla care este secretul unei lucrari de foraj indeplinita cu succes.

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)