Foraje puturi pentru apa judetul BihorDate Generale Judetul Bihor:

Judetul Bihor este situat în nord-vestul României. Reședința de județ se află la Oradea. Bihorul are o populație de 600.223 și o densitate de 79,56 persoane pe kilometru pătrat, sub media națională de densitate (93/km²). Județul are 291.613 de bărbați și 308.610 de femei. Cetățenii străini, în număr de 909, reprezentau 0.15% din populație.
Pe suprafata judetului Bihor se gasesc formatiuni apartinand de doua unitati structurale diferite, si anume: Depresiunea Pannonica si Muntii Apuseni de Nord. Solurile judetului Bihor sunt foarte variate: in zona de campie domina cernoziomurile, local s-au format soluri aluvionare, nisipoase, gleice, saraturi, in zonele deluroase se remarca solurile brune luvice si luvisoluri albice, iar in zona montana cele mai raspandite sunt cambisolurile si spondisolurile.

Apele Subterane din Judetul Bihor:

Existenta apelor subterane de pe teritoriul judetului Bihor prezinta o mare varietate datorita conditiilor litologice, structurale, climatice, precum si particularitatilor drenarii si dinamicii lor. De exemplu, apele suprafreatice sunt acumulate in depozitele deluviale si in patura de sol, apele freatice propriu-zise se acumuleaza in depozitele aluvionare de lunca si terasa ce se dezvolta de-a lungul raurilor din judet, dar si in zonele de interfluviu, iar apele de stratificatie pot fi intalnite atat in regiunea dealurilor piemontane Crisene cat si in spatiul muntos . Apele de adancime constituie acvifere cu nivel sub presiune, care poate fi ascensional sau artezian, regimul lor depinzand de structura geologica, de posibilitatile de alimentare din orizonturile freatice superioare si de conditiile climatice.Un caz aparte il reprezinta apele de adancime legate de sistemul de falii, care afecteaza fundamentul regiunii din partea de vest a Muntilor Apuseni.

Teritoriul judetului Bihor este strabatut de raurile Barcau, Crisul Repede si Crisul Negru, care impreuna cu afluentii lor prezinta mari variatii de nivel, fapt ce a impus regularizarea unor cursuri de apa.Monitorizarea calitatii apei pe teritoriul judetului este efectuata de catre Administratia Bazinala de Apa Crisuri. Astfel, in judet, au fost monitorizate 43 corpuri de apa, pe o lungime de 1185.12 km, rezultatele indicand faptul ca 66% din lungimea cursurilor de apa monitorizate se incadreaza in stare buna.

Foraje puturi pentru apa judetul BihorNecesarul de apa potabila a judetului este asigurat atat din panza de apa freatica cat si din apele de suprafata. In municipiul Oradea, sursa de apa provine din subteran – 83,13% din totalul apei, dar si de la suprafata – 16,87%. Capacitatea totala de captare – tratare – pompare este de 2100 litri/sec., iar debitul de apa captat este de 830 litri/sec. Populatia racordata la sistemul de alimentare cu apa este de 184.000 locuitori, din care: 138.000 la blocuri, iar restul de 46.000 la gospodarii individuale. In restul judetului Bihor, debitul zilnic asigurat de producatorii si distribuitorii de apa este de 34.274 mc/zi, deservind o populatie de 179.949 care reprezinta un procent de 30,5% din populatia judetului.

Firmele de foraje puturi din Judetul Bihor:

Regiunea Bihor cuprinde soluri moi si medii iar tehnologia recomandata este cea prin forajul cu circulatie directa de noroi bentonitic.
Firmele de foraje din judetul Bihor promovate de catre EUforaje.ro pot fi contactate de catre potentialii clienti telefonic su prin e-mail, urmand ca in cel mai scurt timp reprezentantii acestora sa ofere feed-back, o eventuala viitoare colaborare intre acestia fiind pe cale sa inceapa.
EUforaje.ro, marca seriozitatii si a calitatii!

Firme de foraj din Oradea, Bihor, preturi foraje puturi si fantani

Aflati acum cat va costa executia forajului de puturi, foraje pentru pompe de caldura, foraje pentru alimentare cu apa in Judetul Bihor apeland specialistii din acest site. Specialistii foraje puturi Bihor inscrisi in acest site va pot da detalii referitoare la alegerea corecta a diametrului forajului si a debitului de apa pentru nevoile dumneavoastra. Fie ca aveti nevoie de foraje puturi pentru alimentare cu apa pentru uz casnic sau industrial, aici veti gasi firme de foraje gata sa va ajute cu planificare forajului, proiectarea putului, avizele de gospodarire a apelor, executia forajului propriouzis, dar si detalii despre exploatarea forajului cu pompe submersibile si principiul de functionare al hidrofoarelor.

Aici gasesti firme specializate in foraje puturi Bihor:

Firme de foraj din judetul Bihor ce executa lucrari de foraje puturi apa si fantani in Alesd, Beius, Marghita, Oradea, Salonta, Stei, Valea lui Mihai, Vascau. Cercetare si proiectare in geologie. Prospectiuni si explorari geologice. Firmele de foraj listate in Judetul Bihor, pot fi contactate prin intermediul siteului nostru pentru lucrari de mica si mare adancime, foraje orizontale, foraje de studiu, foraje piloni (piloti forati), foraje pentru fantani si desnisipari cat si pentru realizarea de studii geotehnice.

Pentru a contacta firma de foraj din judetul Bihor, puteti apela numerele de telefon afisate sau puteti folosi formularul de email.

Firmele de foraje puturi de mica, medie si mare adancime din Judetul Bihor pot fi contactate direct, telefonic sau prin formularul de email, astfel veti primi un raspuns in cel mai scurt timp. Nu uitati sa mentionati firmei din Bihor, pe care o contactati, ca ati gasit-o pe EUforaje.ro

Sending
User Review
2 (1 vote)